preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zapruđe Zagreb

Prijave i upisi u srednju školu


OBVEZE PO ZAVRŠETKU NASTAVNE GODINE ZA UČENIKE 8. RAZREDA

  • AKTIVNO PRATITI SVE ROKOVE ZA ODABIR OBRAZOVNIH PROGRAMA TE PRIKUPITI NA VRIJEME POTREBNU DOKUMENTACIJU.  ​Osobito skrećemo pozornost na važnost dobivanja potrebne medicinske dokumentacije - svjedodžbe medicine rada kojom se dokazuje nepostojanje kontraindikacija za pojedini obrazovni program - na vrijeme, prije samog odabira obrazovnog programa kako se ne bi dogodile teškoće pri upisu u srednju školu.  

           Poveznica: www.upisi.hr

  • PODJELA SVJEDODŽBI  je u petak29. 06. 2018. u 10 sati.

 

  • POTPISIVANJE PRIJAVNICA je u utorak, 10. 07. 2018. u 18 sati.  Prijavnicu potpisuju učenik i roditelj zajedno i ona je dokaz da su se učenik i roditelj usuglasili u odabiru liste obrazovnih programa. Dokument ostaje u školi.

           Napomena: Potpisivanju su obvezni prisustvovati učenik i roditelj                                            zajedno.

 

  • UPISNICAUčenik se putem dokumenta - UPISNICE upisuje u srednju školu. Taj dokument roditelji printaju kod kuće, po objavi rezultata upisa u srednju školu te uz eventualne druge dokumente (školske svjedodžbe, svjedodžbe medicine rada i dr.), učenik odlazi u odabranu srednju školu te se u nju i upisuje.


Svima želimo uspješan upis u srednju školu te mirno, ugodno i toplo ljeto!

 


VREMENIK LJETNOG UPISNOG ROKA


 

Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2018./2019. dostupna je ovdje. 

Tablica koja slijedi je preuzeta iz spomenute odluke i ilustrativnog je karaktera.


 

Objavljene su publikacije „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019. – Idemo u srednju!"

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole za školsku godinu 2018./2019. dostupne su u četiri publikacije koje su prema tipu učenika podijeljene na:

• Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019.- Idemo u srednju!!! - redovni učenici (za učenike koji u tekućoj školskoj godini završavaju osnovno obrazovanje u redovitome sustavu obrazovanja u Republici Hrvatskoj)

 Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019.- Idemo u srednju!!! - kandidati iz drugih obrazovnih sustava (za kandidate koji osnovno obrazovanje završavaju ili su završili izvan Republike Hrvatske, kandidate koji završavaju ili su završili osnovno obrazovanje u sustavu obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj i za kandidate koji su osnovno obrazovanje završili u Republici Hrvatskoj prije 2018. godine)

• Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019.- Idemo u srednju!!! - učenici koji upisuju umjetničke programe i odjele za sportaše (za učenike koji žele upisati pripremne programe glazbene ili plesne škole ili srednju glazbenu ili plesnu školu te za učenike koji žele upisati razredne odjele za sportaše) 

• Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2018./2019.- Idemo u srednju!!! - učenici s teškoćama u razvoju (za učenike s teškoćama u razvoju koji se prijavljuju preko ureda državne uprave u županiji odnosno Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba) 

• Primjer bodovanja za školsku godinu 2018./2019. (Primjeri bodovanja uspjeha kandidata iz osnovnoga obrazovanja).

Publikacije se nalaze i na naslovnoj stranici www.upisi.hr s desne strane. 

*Tekst preuzet s portala www.upisi.hr


 

Webinar na temu provedbe ovogodišnjih elektroničkih prijava i upisa u srednje škole


 

Poštovani učenici,

predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom (CARNET) za sve učenike koji upisuju I. razred srednje škole u školskoj godini 2018./2019. organiziraju informativni webinar na temu provedbe ovogodišnjih elektroničkih prijava i upisa u srednje škole. Webinar je planiran za četvrtak, 24. svibnja 2018., od 13:00 do 14:30 sati i bit će dostupan na poveznici https://www.youtube.com/channel/UC56wb5AjIa2kA1okBZX_csg/live 

Snimka informativnog webinara bit će postavljena na mrežnim stranicama CARNET-a i www.upisi.hr s kojih je informacija i preuzeta.

 


 


 

 


 


SRETAN ROĐENDAN

 

Koliko je sati?


   

OŠ Zapruđe


TJEDAN: PLAVI 

 kombinirana nastava
u učionici i na daljinu 

1.06.2020.- 05.06.2020.


RADNO VRIJEME ŠKOLEOSNOVNA ŠKOLA ZAPRUĐE

 

RASPORED

  ZVONJENJA

      pogledajte  ovdje.


 

 
 
 
 
Kalendar
« Lipanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Školske Facebook grupe
Edukativni programi

Program je osmišljen za djecu u dobi od 4 do 13 godina. Potiče njihov mentalni razvoj, i to na zabavan način. 

ALOHA Mental Arithmetic povećava inteligenciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.

 

Pogledajte Video

 


 

Centar stranih jezika Angla svojim polaznicima, djeci i odraslima, nudi sve vrste verficiranih tečajeva, od programa općeg i poslovnog jezika pa sve do individualnih tečajeva.

 

Angla na Facebooku 

 


 

Čitajmo online!

e-Lektire

 

e-enciklopedije

 

 

e-knjižnica

 

Hrvatski pravopis

Preventivni programi

Program mlijeka u školama

 

Šema školskog voća

 

Centar za poremećaje hranjenja

Home

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Zapruđe Zagreb / Meštrovićev trg 8a, HR-10000 Zagreb / os-zaprudje-zg.skole.hr / ured@os-zaprudje-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju