preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zapruđe Zagreb

Stručni suradnici

 


 


U školi, osim učitelja razredne i predmetne nastave, koji izravno sudjeluju u odgojno-obrazovnom radu s učenicima, rade i stručni suradnici: pedagog, logoped i knjižničar. Oni su podrška učenicima i učiteljima u radu te na taj način doprinose kvaliteti odgojno-obrazovnog procesa u cijeloj školi.

Pedagog škole predstavlja podršku učenicima i učiteljima u njihovom radu i napretku. Surađuje s roditeljima te različitim stručnjacima i ustanovama koje pružaju podršku odgojno - obrazovnom procesu (Hrvatski zavod za zapošljavanje, Centar za socijalnu skrb, MUP, školska liječnica i dr.)

Logoped radi s učenicima s teškoćama čitanja, pisanja, jezičnog izražavanja i razumijevanja, te poteškoćama govorno-glasovne komunikacije, surađuje s učiteljima pri izradi individualiziranih odgojno-obrazovnih programa za učenike s teškoćama te prati njihovu realizaciju. Neizostavno, surađuje s roditeljima te je koordinator pomoćnicima u nastavi.

U školi, kao dio stručnog tima, radi i djeluje školski knjižničar koji uz obavljanje stručno-knjižnične i informacijske djelatnosti, sudjeluje i u neposrednom odgojno-obrazovnom radu s učenicima. Surađuje s ravnateljem, učiteljima, stručnim suradnicima škole, povremeno i roditeljima te obavlja poslove vezane uz kulturu i javnu djelatnost škole.

Za učenike i roditelje organiziraju se predavanja, radionice, i sudjelovanje u akcijama škole koje pridonose kulturnom i društvenom životu, kako škole, tako i naselja u kojem se škola nalazi.

 


 


SRETAN ROĐENDAN

 

Koliko je sati?


   

OŠ Zapruđe


TJEDAN: PLAVI 

 kombinirana nastava
u učionici i na daljinu 

1.06.2020.- 05.06.2020.


RADNO VRIJEME ŠKOLEOSNOVNA ŠKOLA ZAPRUĐE

 

RASPORED

  ZVONJENJA

      pogledajte  ovdje.


 

 
 
 
 
Kalendar
« Lipanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Školske Facebook grupe
Edukativni programi

Program je osmišljen za djecu u dobi od 4 do 13 godina. Potiče njihov mentalni razvoj, i to na zabavan način. 

ALOHA Mental Arithmetic povećava inteligenciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.

 

Pogledajte Video

 


 

Centar stranih jezika Angla svojim polaznicima, djeci i odraslima, nudi sve vrste verficiranih tečajeva, od programa općeg i poslovnog jezika pa sve do individualnih tečajeva.

 

Angla na Facebooku 

 


 

Čitajmo online!

e-Lektire

 

e-enciklopedije

 

 

e-knjižnica

 

Hrvatski pravopis

Preventivni programi

Program mlijeka u školama

 

Šema školskog voća

 

Centar za poremećaje hranjenja

Home

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Zapruđe Zagreb / Meštrovićev trg 8a, HR-10000 Zagreb / os-zaprudje-zg.skole.hr / ured@os-zaprudje-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju