preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zapruđe Zagreb

 > Naslovnica
Školska svakodnevica

Informacije za učenike i roditelje

Autor: Mirela Puškarić, 3. 4. 2020.

KRATKI OSVRT NA UPRAVO PROTEKLI, VIRTUALNI TJEDAN NASTAVE


 

UHODAVANJE

Prvi tjedan je bio probni. Rekli bismo - uhodavanje komunikacije - za djecu i učitelje.

PRIJAVA U VIRTUALNE UČIONICE

Za sada, najveći dio učenika se uspješno prijavio te prati nastavu u virtualnim učionicama. Nekolicina učenika ipak u tome nije uspjela. Neki učenici su se prijavili u virtualne učionice, ali nikakva daljnja njihova aktivnost u učionicama nije vidljiva. Molimo učenike te njihove roditelje da se za pomoć obrate dosadašnjim - emailom razredniku, predmetnom učitelju ili upitom kroz virtualnu učionicu. Ako iz nekog razloga ne uspijevate ostvariti željenu komunikaciju, upit možete poslati i na:  virtualnanastavazaprude@gmail.com

MOLBA

Vjerujemo kako ste kroz medije upoznati s produljenjem roka održavanja ovakvog vida nastave. Teško je uopće pretpostaviti do kada će on uistinu trajati te je potrebno da učenici ostanu uključeni i pokušaju napraviti tražene zadaće.

Kroz redovita praćenja rada učenika u učionicama, vidljiva je kontinuirana aktivnost, spremnost za rad te zrelo pristupanje i uspješno obavljanje zadanih zadaća. Ipak, molimo roditelje onih učenika koji iz nekog razloga nisu bili uključeni da s djecom porazgovaraju te utvrde koje su specifične teškoće učenika kako bi se i oni uključili te uspješno pratili nastavu.

Također, molimo vas da pratite bilješke u eDnevniku, za svaki pojedini predmet, kako biste saznali povratnu informaciju o trenutnom stanju u procesu virtualnog učenja.

SAVJET (učenicima)

Poželjno je da učenici uspostave određeni raspored rada kako bi izbjegli cjelodnevni boravak pred računalom. Tijekom potrebe za duljim boravkom uz računalo, vodite računa o tome da napravite prekid, razgibate svoje tijelo ustajanjem, manjom šetnjom u stanu ili prikladnim vježbama koje možete izvoditi i uz glazbu kako biste se ujedno više relaksirali. Kroz nastavu TZK-a, dane su vam i preporuke za vježbe.

Također, pripazite i nastojte rasporediti vrijeme za zadaće kako bi izbjegli nagomilavanje zadataka. Ono što mi kao učitelji vidimo jest da se najveći dio vas dobro i uspješno snalazi. Sigurni smo kako će i onaj mali dio vas koji trenutno to nije uspio, nadvladati teškoće.

Tražite pomoć svojih učitelja, učenika iz vaših učionica te po potrebi i roditelja.

TEHNIČKE POTEŠKOĆE

Servisi koje koristimo za učenje na daljinu su trenutno preopterećeni i povremeno dolazi do zastoja. U nemogućnosti uspostavljanja veze, ostanite strpljivi te pokušajte kasnije ili probajte do informacija doći koristeći saznanja koja imaju drugi učenici u vašem razredu.

ZA KRAJ

Svima želimo mnogo zdravlja i međusobne sloge u obiteljima, uz želju da se svi zajedno što prije ponovno vidimo u školi!

heartSrdačno, vaši učitelji


Zagreb, 21. 03. 2020.

 
SRETAN ROĐENDAN

 

Koliko je sati?


   

OŠ Zapruđe


TJEDAN: PLAVI 

 kombinirana nastava
u učionici i na daljinu 

1.06.2020.- 05.06.2020.


RADNO VRIJEME ŠKOLEOSNOVNA ŠKOLA ZAPRUĐE

 

RASPORED

  ZVONJENJA

      pogledajte  ovdje.


 

 
 
 
 
Kalendar
« Lipanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Školske Facebook grupe
Edukativni programi

Program je osmišljen za djecu u dobi od 4 do 13 godina. Potiče njihov mentalni razvoj, i to na zabavan način. 

ALOHA Mental Arithmetic povećava inteligenciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.

 

Pogledajte Video

 


 

Centar stranih jezika Angla svojim polaznicima, djeci i odraslima, nudi sve vrste verficiranih tečajeva, od programa općeg i poslovnog jezika pa sve do individualnih tečajeva.

 

Angla na Facebooku 

 


 

Čitajmo online!

e-Lektire

 

e-enciklopedije

 

 

e-knjižnica

 

Hrvatski pravopis

Preventivni programi

Program mlijeka u školama

 

Šema školskog voća

 

Centar za poremećaje hranjenja

Home

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Zapruđe Zagreb / Meštrovićev trg 8a, HR-10000 Zagreb / os-zaprudje-zg.skole.hr / ured@os-zaprudje-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju